Make your own free website on Tripod.com

Orthodox Celts - The Beggarman; Album Green Roses; 2000. Metropolis .(real audio)

    

»Updated!! 20. marta je okačeno još pet-šest radova i još nešto, potpuno novo: dnevnik iz hemije za II godinu (12 strana u GIF formatu). Dnevnik nije potpuno završen, ali mislim da će i ovo malo nekom poslužiti. Znam da će neko da pomisli da ovo uopšte ne treba da stoji ovde, jer nije tema ovog site-a, to sam i ja prvo pomislio. Ali, hemija je takođe vezana za školu, itd. a osnovni ,,princip'' ovog site-a je da ti školovanje učini što lakšim ;) A i šteta da se baci :) BTW, najavljujem kačenje kompletnog maturskog rada... Enjoy! 

    Da li ti se ikada desilo da ostaneš bez sastava iz srpskog, a sutra te čeka pismeni zadatak od koga ne samo da će zavisiti koju će ocenu profesor da ti zaključi, nego & kolika ćeš materijalna sredstva uspeti da iskamčiš od roditelja (dobre ocene povlače & lovu). Meni se to jednom desilo, & da bi sebi, a & drugima skratio muke, napravio sam ovaj site, a od tebe će zavisiti da li će ovo ostati samo na pokušaju.Valjda će ti poslužiti neki sastav iz ove baze koju sam do sada uspeo da skupim. Ali nemoj samo da dolaziš ovde radi uzimanja tuđih sastava. Probaj da & ti POŠALJEŠ neki na ovaj site & tako usrećiš nekoga ko je na izmaku živaca.

    Prilikom SLANJA sastava na The Beggarman sastav možeš ubaciti u body poruke a možeš ga slati & kao attachment. Takođe,  bilo bi super ako sastav nije formatiran u Wordu & sl. nego samo iskucan u Notepadu. Ma nema veze & ako jeste, važno je samo da je prekucan na komp. & još jedna stvar: ako hoćeš potpiši se, ako nećeš ne moraš, ali samo upiši ime škole & mesto odakle si & odprilike godinu kada je taj sastav napisan, čisto da se neko ne bi zeznuo ako ga skine.

    Šta će ti sastav? Naravno da znaš odgovor na to pitanje. Ako si dovoljno spretan, možeš da ga koristiš kao tzv. aktivnu podršku ;) pri pisanju pismenog zadatka, a možeš da ga koristiš & kao tzv. pasivnu podršku, tj. pročitaš šta su drugi napisali & dobiješ inspiraciju. Uostalom, ti odluči za šta sve možeš da ga iskoristiš.

Još jedna stvar: Da se razumemo :) ja samo stavljam ove sastave na web. To ne znači da mi se svi svidjaju & da sam uživao dok sam ih čitao. Ogromna većina, tj. skoro ni jedan nije moj, već je pokupljen od ortaka&ortakinja iz škole ili iz komšiluka. Meni je jednostavno važno da ih ima što više, a ti odluči o njihovom kvalitetu. Ja, ustvari uopšte nisam u tom fazonu, tj. oduvek sam mrzeo sastave iz srpskog, a posebno njihovo pisanje. Baš zato sam & stvorio ovaj site.

    OK, nadam se da će puno vas POSLATI radove na ovaj site & tako pomoći drugima, a & sebi. Sve komentare, sugestije & naravno radove POŠALJI NA OVAJ EMAIL. Vidimo se.

The Beggarman

Internet Krstarica Jugoslavija